dj radio4_youcaută dj. Dacă consideri că ești suficient de bun (ă) pentru a fi dj trimite un Demo de emisie in format MP3. care sa conțină datele tale de contact.In cel mai scurt timp administratorul postului radio4_you te va contacta pentru detalii.
Cerințe minime:
conexiune minima la internet 256kbps

voce plăcută, imaginație bogata pentru improvizații live, citire cursiva

vârsta minima de 18 ani (nu primesc minori)

un microfon care sa reproducă vocea inițială si fără sa producă „bruiaj” sau „fâșâit preferabil profesional”

timp liber suficient pentru emisii (două ore/emisie)

Constituie avantaj:
-cunoscător : Sam Broadcaster

– Experiență minim 1an la un alt post de radio este obligatorie, si poate reprezenta un atu.

Important:
Nu uitați sa completați e-mailul real pentru a va putea contacta si cat mai multe detalii despre tine ( fostele posturi de radio, intervalul de timp pentru care ai fi disponibil pentru emisie etc. )

Cu cat descrierea va fi mai bine întocmită cu atât veți avea mai multe șanse să vă luăm in calcul pentru postul de dj. După trimiterea formularului de contact veți fi contactat de către echipa noastră .

ATENȚIE MARE . Căutăm calitate și seriozitate nu căutăm dj sezonieri (de două emisii)dacă crezi că nu poți sta locului pe un singur radio și îți place să te plimbi și să faci emisii peste tot te rog NU TE DERANJA SĂ NE DERANJEZI! Tot odată sunt bine venite in echipa Radio4_you si tinerele deejay-te ATENȚIE – daca vrei doar să te joci și să pierzi timpul te rugăm să te abții, nu avem nevoie de persoane care își bat joc de munca altora si care cred ca radioul online e doar o metoda de a pierde de timpul, daca ești serios si responsabil, te implici si in primul rand ești pasionat de radio si muzică atunci ești bine venit.
Emailul trebuie să conțină:
Nume, pseudonim (daca exista), data nașterii, ocupație actuala (daca este posibil), locația, conexiune internet reala, gen muzical preferat, cunoștinte pc si internet, daca este cazul detalii privind activitatea radio/muzicala de pana acum (detalii cat mai clare privind ce ai făcut, unde ai activat), timp liber disponibil zilnic/săptămânal, motivație pentru alegerea făcută și de ce ai vrea să te alături echipei radio4_you?
Adresa de Mail pe care se poate trimite Demo-ul muzical este [email protected] adresa de Mail pe o regăsiți si la secțiunea Contact din meniul de sus al site-ului radio4you.ro

Comentariile sunt închise.